22.5.2020 22:42
Northern Lights Cheerleading ry

myClub-jäsenpalvelu / käyttöohjeita jäsenille

Northern Lights Cheerleading NLC ry:llä on käytössään myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten harrastusmaksuja, jäsenrekisteriä, kurssi-ilmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat laskut sekä jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös helposti tarkistaa ja muokata harrastajan tai huoltajan yhteystietoja. Täysi-ikäinen harrastaja ja alaikäisen harrastajan huoltajat on aina itse vastuussa siitä, että ilmoittavat jäsenrekisteriin oikeat ja ajantasaiset yhteystiedot. Koko jäsenistöä koskeva virallinen tiedottaminen tapahtuu myClubin kautta jäsenille lähetettävillä tiedotteilla.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä seurakoordinaattoriin sähköpostitse, osoitteeseen cheer@northernlights.fi .

Ystävällisin terveisin,

Northern Lights Cheerleading NLC ry


 

1. Käyttöoikeuden aktivointi

Tulet saamaan sisäänkirjautumisohjeet myClubiin sähköpostitse. Aktivoi käyttöoikeutesi klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Määritä itsellesi oma haluamasi käyttäjätunnus ja salasana.

myClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.

Huom! Jos et saa sisäänkirjautumisohjeita, ota yhteyttä myClub-vastaavaamme ( seurakoordinaattori, cheer@northernlights.fi )

 

2. Sisäänkirjautuminen järjestelmään

Voit kirjautua myClubiin osoitteessa: https://northernlights.myclub.fi/login

Vihje! Ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä kannattaa tallettaa osoite selaimesi kirjamerkiksi.

 

3. Salasana unohtunut?

Voit tilata ja määrittää itsellesi uuden salasanan seuraavasti:

  1. Klikkaa seuran sisäänkirjautumissivulla Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?-linkkiä.
  2. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Lopuksi klikkaa Lähetä-nappia.
  3. Saat sähköpostissa linkin sivulle, jota klikkaamalla pääset määrittelemään itsellesi uuden salasanan.  

 

4. Omien tietojen muokkaaminen

Saat seuramme uutiset, laskut, tärkeät viestit ja tarvittaessa otamme yhteyttä puhelimitse antamaasi numeroon. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla.

Voit itse vaivattomasti päivittää yhteystietojasi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään seuran myClubiin
  2. Klikkaa omat tiedot-sivu auki
  3. Klikkaa Muokkaa-linkkiä ja täytä huolellisesti kaikki kentät ja klikkaa Tallenna-nappia

Mihin eri tietojani tarvitaan?

  • Etunimi, Sukunimi - henkilön tunnistaminen seurassa ja järjestelmässä
  • Ikä - vakuutukset, kunta-avustukset, kohdennettu seuraviestintä
  • Sähköposti - seuraviestintä, salasanasi uusiminen, järjestelmän käyttö, laskujen lähetys
  • Matkapuhelin - tekstiviestit, yhteydenotto kiireellisissä tapauksissa
  • Postitoimipaikka - kunta-avustukset
  • Postiosoite - laskujen postitus  

 

5. Alaikäisen huoltaja

Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

  1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
  2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Suosittelemme aina, että alaikäisen harrastajan kohdalla hänen huoltajansa tekee myClub-tunnukset ja myös hallinnoi myClub-jäsentiliä. Harrastajan joukkueen toimintaa koskevat valmentajien viestit lähetetään aina joukkueen jäsenille joukkueen omasta sähköpostista ja myClub-tiedotus on lähtökohtaisesti aikuisille suunnattua virallista viestintää (koko seuran viralliset toiminnan tiedotteet ja laskut).
 

 

6. Huoltajien lisääminen ja viestiasetuksien muokkaaminen

Huomioithan, että Huoltajat-välilehdellä voitte lisätä useamman huoltajan yhteystiedot ja Viestiasetukset-välilehdellä voitte itse määritellä ja rastittaa vaihtoehdoista, että kaikkiin ilmoitettuihin yhteystietoihin lähetetään seuran tiedotteet ja laskut MyClubista (suosittelemme tätä).
 


Eivätkö postit tule perille?
Kaikki seuran virallinen, koko jäsenistöä koskeva tiedotus tapahtuu myClubin jäsentietojen perusteella järjestelmän kautta, joten on ensiarvoisen tärkeää että jäsenet pitävät tunnuksensa järjestelmään voimassa ja yhteystietonsa ajantasalla. Omasta sähköpostilaatikosta kannattaa myös tarkistaa kaikki kansiot, joihin olette asettaneet suodattimet ja postien ohjauksen. myClub-järjestelmästä lähetetyt viestit voivat suodattua myös muihin kansioihin, kuten roskaposti-kansioon tai esimerkiksi gmail-laatikossa ”ilmoitukset”-kansioon, mikäli sähköpostin suojamuurit ovat kovat.

Mikäli myClub-tunnuksista on kysyttävää tai kaipaatte lisäohjeita, voitte ottaa yhteyttä seurakoodinaattoriin sähköpostitse, osoite cheer@northernlights.fi .